zamknij
Nasz serwis korzysta z plików cookies, by ułatwić użytkownikom korzystanie z naszych stron. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka Prywatności.
Nasz serwis korzysta z plików cookies.
Polityka Prywatności.

Zespół redNet Dom Sp. z o.o. tworzą młodzi ludzie, których kreatywne podejście zapewnia stały rozwój grupy. Polityka personalna firmy opiera się na indywidualnym podejściu do pracownika.

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość ciągłego rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w zgranym zespole profesjonalistów
  • Pakiet socjalny
  • Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub własną działalność gospodarczą

Jeśli chcesz dołączyć do redNet Dom, zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy oraz przesłania swojego aktualnego CV (z klauzulą dotyczącą wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji).

Aktualnie prowadzimy rekrutację na poniższe stanowiska

Wrocław
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Wrocław

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Wrocław

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz  

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – mile widziane.

 

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Dofinansowanie pakietu socjalnego: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania,

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat.B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut,

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Kraków
Aplikuj

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Kraków

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Warszawa
Aplikuj

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Warszawa

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj
Projektant/ka wnętrz Warszawa

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

 

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna (Poznań lub Warszawa)

 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Specjalista/Manager ds. Zakupów

miejsce: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Współpraca z dostawcami spółki,
  • Optymalizacja kosztów zamówień,
  • Przygotowanie cenników materiałów budowlanych, dekoracyjnych, doposażenia,
  • Aktywne poszukiwanie nowych dostawców,
  • Zarządzanie dostawami materiałów,
  • Współpraca z działem zamówień, wycen oraz działem sprzedaży,
  • Opracowywanie i przygotowanie materiałów informacyjnych o zamawianych produktów dla działu sprzedaży,
  • Analizowanie rynku materiałów budowlanych i wykończeniowych;

Wymagania:

  • Wyższe wykształcenie,
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata,
  • Mile widziane doświadczenie w branży budowalnej, wykończeniowej, aranżacji wnętrz;
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów MS OFFICE
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
Aplikuj

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi klientami, pierwszy kontakt z klientem, aktywne uczestnictwo
w spotkaniach,
• Pomoc przy tworzeniu projektów aranżacji wnętrz, przygotowywanie ofert wykończeniowych,
wykonywanie rysunków 2D,
• Prace biurowe związane z aktualizacja materiałów wykończeniowych dostępnych
w biurach sprzedaży

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV na maila: info@rednetdom.com
Do aplikacji prosimy dołączyć klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firm: INTEGRUM MANAGEMENT Sp. z o.o., redNet
Property Group Sp. z o.o., redNet 24 sp. z o.o., redNet Dom Sp. z o.o., Tabelaofert.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Dywizjonu 303 nr 129b w celu
przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź.
zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko
z wybranymi kandydatami.

Poznań
Aplikuj

 

 

Obecnie firma poszukuje

kandydat/ki na stanowisko:

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Poznań

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:  Pomorze Zachodnie

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny).

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna Poznań 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetdom.pl

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Poznań

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Gdańsk
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Koordynatora Robót

miejsce: Gdańsk

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat. B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Koszalin
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

Miejsce: Koszalin

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Katowice
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Katowice

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.
Kontakt, Polityka Prywatności, 2022 © rednetdom.pl. All Rights Reserved.