zamknij
Nasz serwis korzysta z plików cookies, by ułatwić użytkownikom korzystanie z naszych stron. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka Prywatności.
Nasz serwis korzysta z plików cookies.
Polityka Prywatności.

Zespół redNet Dom Sp. z o.o. tworzą młodzi ludzie, których kreatywne podejście zapewnia stały rozwój grupy. Polityka personalna firmy opiera się na indywidualnym podejściu do pracownika.

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość ciągłego rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w zgranym zespole profesjonalistów
  • Pakiet socjalny
  • Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub własną działalność gospodarczą

Jeśli chcesz dołączyć do redNet Dom, zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy oraz przesłania swojego aktualnego CV (z klauzulą dotyczącą wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji).

Aktualnie prowadzimy rekrutację na poniższe stanowiska

Warszawa
Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Budowanie doskonałych relacji z Klientem,
  • Kompleksowa obsługa klienta telefoniczna oraz za pomocą narzędzi elektronicznych,
  • Prezentowanie Klientom oraz potencjalnym Klientom usług spółki,
  • Przygotowanie ofert i wycen dla klientów zainteresowanych usługami spółki,
  • Kompletowanie dokumentacji od klientów do rozpoczęcia prac projektowych,
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Współpraca z działami projektowymi, realizacji oraz logistyki,
  • Nadzór nad terminarzem spotkań z Klientami,
  • Praca w dedykowanym systemie CRM, wprowadzanie klientów, potencjalnych klientów, aktualizacja statusów itd.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe lub studenci IV,V roku,
  • Mile widziane wykształcenie kierunkowe w wykańczaniu wnętrz,
  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta minimum 1 rok,
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista,
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu,
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office,
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań,
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie,
  • Kontrakt B2B lub umowa o pracę,
  • Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w obsłudze klienta oraz w procesie projektowania wnętrz,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy,
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System,
  • Przyjazną atmosferę pracy,

Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV poprzez przycisk APLIKUJ

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych oraz na przekazanie moich danych osobowych do firm redNet Property Group, rednet 24, redNet Dom, Integrum Management, tabelaofert.pl, w celu wykorzystania w okresie do 6 miesięcy, do rekrutacji na inne stanowiska. Przyjmuję do wiadomości, iż przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.


 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Asystentka Projektanta Wnętrz
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi klientami, pierwszy kontakt z klientem, aktywne uczestnictwo w spotkaniach,
  • Przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur, ofert wykończeniowych,

Samodzielne tworzenie opracowań technicznych 2D i zestawień materiałowych

  • Obsługa biurowa, administracyjna

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w przygotowywaniu projektów technicznych 2D

 Znajomość branży, materiałów wykończeniowych i zagadnień technicznych

  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz mile widziany CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,

  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów

 Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,

  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Młodszego Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Warszawa

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Uczestniczenie w odbiorach lokali mieszkalnych,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie techniczne kierunkowe budownictwo lub w trakcie studiów

(student przed ostatniego lub ostatniego roku),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

 

 

 

Aplikuj

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Warszawa

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj
Projektant/ka wnętrz Warszawa

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

 

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna (Poznań lub Warszawa)

 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Specjalista/Manager ds. Zakupów

miejsce: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Współpraca z dostawcami spółki,
  • Optymalizacja kosztów zamówień,
  • Przygotowanie cenników materiałów budowlanych, dekoracyjnych, doposażenia,
  • Aktywne poszukiwanie nowych dostawców,
  • Zarządzanie dostawami materiałów,
  • Współpraca z działem zamówień, wycen oraz działem sprzedaży,
  • Opracowywanie i przygotowanie materiałów informacyjnych o zamawianych produktów dla działu sprzedaży,
  • Analizowanie rynku materiałów budowlanych i wykończeniowych;

Wymagania:

  • Wyższe wykształcenie,
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata,
  • Mile widziane doświadczenie w branży budowalnej, wykończeniowej, aranżacji wnętrz;
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów MS OFFICE
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
Aplikuj

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi klientami, pierwszy kontakt z klientem, aktywne uczestnictwo
w spotkaniach,
• Pomoc przy tworzeniu projektów aranżacji wnętrz, przygotowywanie ofert wykończeniowych,
wykonywanie rysunków 2D,
• Prace biurowe związane z aktualizacja materiałów wykończeniowych dostępnych
w biurach sprzedaży

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV na maila: info@rednetdom.com
Do aplikacji prosimy dołączyć klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firm: INTEGRUM MANAGEMENT Sp. z o.o., redNet
Property Group Sp. z o.o., redNet 24 sp. z o.o., redNet Dom Sp. z o.o., Tabelaofert.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Dywizjonu 303 nr 129b w celu
przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź.
zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko
z wybranymi kandydatami.

Poznań
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Młodszego Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Poznań

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Uczestniczenie w odbiorach lokali mieszkalnych,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek,
  • Praca o charakterze delegacyjnym.

 

Wymagania:

 

  • Wykształcenie techniczne kierunkowe budownictwo lub w trakcie studiów,
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, zlecenie, B2B
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Możliwość rozwoju zawodowego.

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny).

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

 

 

Obecnie firma poszukuje

kandydat/ki na stanowisko:

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Poznań

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:  Pomorze Zachodnie

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny).

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna Poznań 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetdom.pl

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Poznań

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Wrocław
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Młodszego Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Wrocław

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Uczestniczenie w odbiorach lokali mieszkalnych,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie techniczne kierunkowe budownictwo lub w trakcie studiów

(student przed ostatniego lub ostatniego roku),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Wrocław

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Wrocław

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz  

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – mile widziane.

 

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Dofinansowanie pakietu socjalnego: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania,

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat.B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut,

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Kraków
Aplikuj

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Kraków

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Gdańsk
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Koordynatora Robót

miejsce: Gdańsk

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat. B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Koszalin
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

Miejsce: Koszalin

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Katowice
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Katowice

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.
Kontakt, Polityka Prywatności, 2022 © rednetdom.pl. All Rights Reserved.