zamknij
Nasz serwis korzysta z plików cookies, by ułatwić użytkownikom korzystanie z naszych stron. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Polityka Prywatności.
Nasz serwis korzysta z plików cookies.
Polityka Prywatności.

KARIERA

Zespół REDNET Dom Sp. tworzą pełni entuzjazmu ludzie, których kreatywne podejście przekłada się na pozycję rynkową. Doskonale wiemy, że sukces rynkowy przede wszystkim zależy od pracowników, dlatego każdego traktujemy indywidualnie i tworzymy sprzyjające warunki, po to by nowy członek zespołu osiągał jak najlepsze wyniki oraz miał satysfakcję z wykonywanej pracy.

Oferujemy:

  • szkolenia, możliwość ciągłego rozwoju zawodowego
  • przyjazną atmosferę pracy w zgranym zespole profesjonalistów
  • pakiet socjalny
  • stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub własną działalność gospodarczą

Jeśli chcesz dołączyć do REDNET Dom, zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy oraz przesłania swojego aktualnego CV (z klauzulą dotyczącą wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesie rekrutacji).

Aktualnie prowadzimy rekrutację na poniższe stanowiska

Kraków
Aplikuj
Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Katowice

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż, produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów,

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny,

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group, która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Kraków

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B


Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej



Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Kraków

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Katowice
Aplikuj

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Katowice

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż,
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów,

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny,

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

Aplikuj

Jesteśmy firmą działającą na terenie całego kraju od 16 lat. Firma redNet Dom wchodzi w skład grupy redNet Property Group, która świadczy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia wnętrz, w związku z rozwojem poszukujemy kandydata na stanowisko:

Kierownika Robót Wykończeniowych

miejsce: Katowice

Opis stanowiska pracy

  • Nadzór i koordynacja robót w zakresie wykończenia wnętrz lokali mieszkalnych,
  • Kontrola budżetu i harmonogramu postępu prac,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz oraz polityki firmy,
  • Stała współpraca z działami dotyczącymi realizacji projektów,
  • Weryfikacja dokumentacji technicznej pod kątem optymalizacji i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie, przeprowadzanie odbiorów stanu technicznego lokali mieszkalnych dla klientów,
  • Nadzór nad przebiegiem procesów reklamacyjnych.
  • Składanie sprawozdań o postępie prac oraz reprezentowanie firmy w instytucjach zewnętrznych,

 

Wymagania:

  • Min. 2 letnie doświadczanie w zarządzaniu i kierowaniu zespołem ludzi,
  • Samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Umiejętność rozwiązywania problemów i pracy w zespole pod presją czasu,
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad, Gantt Projekt
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Dodatkowym atutem Kandydata będzie doświadczenie związane ze znajomością Prawa Budowlanego, Warunków Technicznych Wykonania i Odbioru Robót,

 

 

 

 

 Oferujemy:

 

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia oraz wyników pracy
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Możliwość rozwoju osobistego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodząca w skład grupy redNet Property Group świadczymy kompleksowe usługi w zakresie kompleksowego wykończenia wnętrz. Jesteśmy firmą działającą na terenie całego kraju od 16 lat w związku z rozwojem działalności poszukujemy kandydata na stanowisko

 

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Katowice

Opis stanowiska pracy

  • Nadzór i koordynacja robót w zakresie wykończenia wnętrz lokali mieszkalnych
  • Kontrola realizacji budżetu i harmonogramu postępu prac
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz oraz firmy
  • Przeprowadzanie procedury odbiorowej oraz rozliczanie robót podwykonawcami
  • Weryfikacja dokumentacji technicznej pod kątem optymalizacji rozwiązań
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań
  • Uczestniczenie w odbiorach stanu technicznego lokali mieszkalnych
  • Nadzór nad przebiegiem procesów reklamacyjnych
  • Składanie sprawozdań kierownictwu firmy o postępie prac oraz reprezentowanie firmy w instytucjach zewnętrznych

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne
  • Umiejętność rozwiązywania problemów i pracy w zespole
  • Wykształcenie wyższe techniczne (ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku )
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad, Gantt Projekt
  • Prawo jazdy kat. B
  • Dodatkowym atutem Kandydata będzie doświadczenie związane ze znajomością Prawa Budowlanego, Warunków Technicznych Wykonania i Odbioru Robót

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia oraz wyników pracy
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń
  • Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazna atmosfera pracy
  • Wsparcie ze strony biura

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Młodszego Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Katowice

 

Opis stanowiska pracy

  • Wsparcie procesu realizacji prac remontowo – budowlanych lokali mieszkalnych ,
  • Weryfikacja dokumentacji technicznej pod kątem optymalizacji rozwiązań
  • Uczestniczenie w odbiorach lokali mieszkalnych,
  • Nadzór nad przebiegiem procesów reklamacyjnych.

 

 

Wymagania:

  • Wykształcenie techniczne kierunkowe budownictwo lub w trakcie studiów

(student przed ostatniego lub ostatniego roku),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę zlecenie,
  • Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Możliwość rozwoju osobistego,
  • Przyjazna atmosfera pracy
  • Wsparcie ze strony biura
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodząca w skład grupy redNet Property Group świadczymy kompleksowe usługi w zakresie kompleksowego wykończenia wnętrz. Jesteśmy firmą działającą na terenie całego kraju od 16 lat w związku z rozwojem działalności poszukujemy kandydata na stanowisko

 

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Katowice

Opis stanowiska pracy

  • Nadzór i koordynacja robót w zakresie wykończenia wnętrz lokali mieszkalnych
  • Kontrola realizacji budżetu i harmonogramu postępu prac
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz oraz firmy
  • Przeprowadzanie procedury odbiorowej oraz rozliczanie robót podwykonawcami
  • Weryfikacja dokumentacji technicznej pod kątem optymalizacji rozwiązań
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań
  • Uczestniczenie w odbiorach stanu technicznego lokali mieszkalnych
  • Nadzór nad przebiegiem procesów reklamacyjnych
  • Składanie sprawozdań kierownictwu firmy o postępie prac oraz reprezentowanie firmy w instytucjach zewnętrznych

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne
  • Umiejętność rozwiązywania problemów i pracy w zespole
  • Wykształcenie wyższe techniczne (ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku )
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad, Gantt Projekt
  • Prawo jazdy kat. B
  • Dodatkowym atutem Kandydata będzie doświadczenie związane ze znajomością Prawa Budowlanego, Warunków Technicznych Wykonania i Odbioru Robót

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub B2B
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia oraz wyników pracy
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń
  • Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Możliwość rozwoju osobistego
  • Przyjazna atmosfera pracy
  • Wsparcie ze strony biura

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodząca w skład grupy redNet Property Group świadczymy kompleksowe usługi w zakresie kompleksowego wykończenia wnętrz. Jesteśmy firmą działającą na terenie całego kraju od 16 lat w związku z rozwojem działalności poszukujemy kandydata na stanowisko

 

Młodszego Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Katowice

 

Opis stanowiska pracy

  • Wsparcie procesu realizacji prac remontowo – budowlanych lokali mieszkalnych ,
  • Weryfikacja dokumentacji technicznej pod kątem optymalizacji rozwiązań
  • Uczestniczenie w odbiorach lokali mieszkalnych,
  • Nadzór nad przebiegiem procesów reklamacyjnych.

 

 

Wymagania:

  • Wykształcenie techniczne kierunkowe budownictwo lub w trakcie studiów

(student przed ostatniego lub ostatniego roku),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę zlecenie,
  • Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
  • Możliwość rozwoju osobistego,
  • Przyjazna atmosfera pracy
  • Wsparcie ze strony biura

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group, która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Katowice

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B.


Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej.



Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Katowice

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.
Warszawa
Aplikuj

Specjalista ds. reklamacji

Zakres obowiązków:

  • Obsługa zgłoszeń reklamacyjnych,
  • Kontakt telefoniczny i mailowy z klientami,
  • Sporządzanie raportów i statystyk reklamacyjnych,
  • Monitorowanie obiegu oraz terminowości wyjaśniania i opiniowania reklamacji,
  • Budowanie relacji z klientem reklamacyjnym,
  • Aktywna współpraca z pracownikami pozostałych działów.

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe,
  • Znajomość MS Office,
  • Łatwość nawiązywania kontaktów i prowadzenia rozmów telefonicznych,
  • Umiejętność pisania korespondencji z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny,
  • Wysoki poziom kultury osobistej,
  • Komunikatywność,
  • Dobra organizacja czasu pracy,
  • Rzetelność i pracowitość,
  • Samodzielność w działaniu,
  • Zdolności negocjacyjne i umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość zagadnień budowlano-technicznych mile widziana.

Oferujemy:

  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Możliwość szkoleń rozwijających kompetencje na danym stanowisku,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Aplikuj

Projektant wnętrz / Handlowiec
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur

Przygotowywanie umów handlowych dla klienta , kalkulacja wykończenia na podstawie wybranego pakietu wykończeniowego


  • Samodzielne tworzenie koncepcji projektów dla klientów, dobór materiałów
    • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów,

Reprezentowanie spółki na Dniach Otwartych Dewelopera


Wymagania:
 Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny,

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

 

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie doskonałych relacji z Klientem,
  • Kompleksowa obsługa klienta telefoniczna oraz za pomocą narzędzi elektronicznych,
  • Prezentowanie Klientom oraz potencjalnym Klientom usług spółki,
  • Przygotowanie ofert i wycen dla klientów zainteresowanych usługami spółki,
  • Kompletowanie dokumentacji od klientów do rozpoczęcia prac projektowych,
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Współpraca z działami projektowymi, realizacji oraz logistyki,
  • Nadzór nad terminarzem spotkań z Klientami,
  • Praca w dedykowanym systemie CRM, wprowadzanie klientów, potencjalnych klientów, aktualizacja statusów itd.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe lub studenci IV,V roku,
  • Mile widziane wykształcenie kierunkowe w wykańczaniu wnętrz,
  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta minimum 1 rok,
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista,
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu,
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office,
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań,
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie,
  • Kontrakt B2B lub umowa o pracę,
  • Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w obsłudze klienta oraz w procesie projektowania wnętrz,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy,
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System,
  • Przyjazną atmosferę pracy,

Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV poprzez przycisk APLIKUJ

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych oraz na przekazanie moich danych osobowych do firm redNet Property Group, rednet 24, tabelaofert.pl, w celu wykorzystania w okresie do 6 miesięcy, do rekrutacji na inne stanowiska. Przyjmuję do wiadomości, iż przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Analityk Finansowy

Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Weryfikacja poprawności danych wprowadzanych do wewnętrznego systemu CRM,
  • Weryfikacja poprawności i kompletności wystawianych przez spółke dokumentów sprzedażowych,
  • Tworzenie analiz sprzedaży : ilościowych, wartościowych, efektywności pracowników, czasu trwania projektów,
  • Weryfikacja i monitorowanie prognozowanych i realizowanych marż na projektach,
  • Uczestniczenie w procesie prognozowania i budżetowania : przygotowanie danych analitycznych,
  • Nadzór nad płatnościami klientów: raporty wiekowania, prowadzenie miękkiej windykacji;

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe: Ekonomia, Finanse, Rachunkowość Matematyka lub pokrewne
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2-3 lata,
  • Doskonałe zdolności analityczne,
  • Biegła znajomość arkusza kalkulacyjnego Excel,
  • Znajomość zasad rachunkowości finansowej i zarządczej,
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu,
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań,

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, kontrakt B2B
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy,
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System,
  • Przyjazną atmosferę pracy,
Aplikuj

Jeżeli jesteś osobą ambitną, interesujesz się tematyką wnętrzarską, nie boisz się wyzwań, traktujesz media społecznościowe jako trzon współczesnego marketingu i chętnie się nimi posługujesz, potrafisz z pasją realizować wyznaczone cele oraz lubisz pracę z ludźmi ta praca jest dla Ciebie!

Obecnie do naszego zespołu w Warszawie poszukujemy:

 

MŁODSZEGO SPECJALISTY/ ASYSTENTA

  1. MARKETINGU

 

Od kandydatów oczekujemy:

  • wykształcenia wyższego lub w trakcie studiów
  • minimum półrocznego doświadczenia w zakresie prowadzenia działań marketingowych online i offline
  • Doświadczenia w tworzeniu angażujących treści na Social Media (Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube)
  • „lekkiego pióra” i doskonałej znajomości języka polskiego (zasad pisowni, ortografii i interpunkcji)
  • kreatywności oraz poczucia estetyki
  • dobrej organizacji pracy, zaangażowania i wytrwałości w dążeniu do celu
  • wysokiej kultury osobistej
  • znajomości programów graficznych typu CANVA lub pokrewnych, Excel oraz Power Point
  • zainteresowanie tematyką wnętrzarską
  • znajomości języka angielskiego

 

Zakres obowiązków:

  • aktualizowanie treści na stronie internetowej firmy (WordPress)
  • prowadzenie profili firmowych w mediach społecznościowych (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn)
  • tworzenie angażującego kontentu na Social Media (treści, zdjęcia, krótkie filmy)
  • współtworzenie materiałów marketingowych dla klienta wewnętrznego i zewnętrznego
  • współpraca z partnerami w zakresie wspólnych działań promocyjnych
  • przygotowywanie relacji, fotorelacji z wydarzeń
  • udział w eventach branżowych, dniach otwartych i targach

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • przyjazną atmosferę pracy
Aplikuj

KONSULTANTA DS. OBSŁUGI KLIENTA

Jeżeli jesteś osobą komunikatywną, interesujesz się tematyką wnętrzarską, nie boisz się wyzwań i potrafisz z pasją realizować wyznaczone cele oraz lubisz pracę z ludźmi ta praca jest dla Ciebie!

Twój zakres obowiązków:

  • bieżąca obsługa klientów
  • budowanie pozytywnych relacji z klientami
  • analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • sporządzenie ofert handlowych
  • komunikacja z innymi działami firmy
  • obsługa CRM
  • bieżące raportowanie swoich działań przełożonym

 

Nasze wymagania:

  • doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • dobra organizacji pracy pod presją czasu
  • umiejętność pracy w zespole
  • znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • angażowanie w realizację powierzonych zadań
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (rozmowy z klientami i korespondencja w jęz. angielskim)

Co oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • przyjazną atmosferę pracy

 

Aplikuj

Zakres obowiązków:

  • przygotowanie długofalowej strategii działania dla ww. kategorii
  • przygotowywanie i aktualizacja materiałów sprzedażowych i produktowych
  • budowa zespołu projektantów, montażystów, motywowanie pracowników oraz wsparcie ich rozwoju w zakresie wiedzy produktowej i technik sprzedaży
  • tworzenie i rozwój kategorii związanej z projektowaniem i produkcją mebli
  • szerzenie wiedzy produktowej podczas szkoleń i warsztatów dla pracowników
  • poszukiwanie partnerów i kooperantów oraz budowa relacji z kluczowymi partnerami i klientami spółki
  • inicjowanie nowych pomysłów, uczestnictwo w projektach wdrożeniowych
  • badanie i analiza rynku oraz konkurencji (śledzenie trendów dotyczących potrzeb klientów oraz benchmark konkurencji)
  • koordynacja projektów ww. kategorii(od zapytania ofertowego po montaż)
  • nadzorowanie jakości i terminowości realizowanych projektów zgodnie z przyjętym harmonogramem
  • uczestnictwo w kluczowych negocjacjach biznesowych
  • odpowiedzialność za sukces sprzedażowy, monitorowanie realizacji celów i bieżące analizowanie potencjału rynku
  • regularne planowanie wraz z działem marketingu aktywności promocyjnych w celu zwiększenia sprzedaży
  • organizacja i  zapewnienie funkcjonowania showroomów marki zgodnie z wypracowanymi standardami

 

Wymagania:

  • kilkuletnie doświadczenie i znajomość branży meblarskiej
  • zmysł analityczny - niezbędny przy prowadzeniu kalkulacji cenowych i analiz sprzedaży
  • nadzór nad zamówieniami, budżetem i logistyką projektów.
  • umiejętność czytania rysunków technicznych, obsługa AutoCAD,  mile widziana obsługa Caddecor Kuchnie
  • bardzo dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności MS Excel,
  • język angielski na poziomie min. B2 w mowie i piśmie
  • umiejętność prowadzenia szkoleń i prezentacji
  • komunikatywność oraz doświadczenie w budowaniu zmotywowanego i zaangażowanego zespołu
  • umiejętność zarządzania zespołem
  • wysokorozwinięte umiejętności negocjacyjne
  • efektywne organizowanie pracy i zarządzania czasem
  • nastawienie na cel oraz proaktywność w działaniu

 

Oferujemy:

  • stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • przyjazną atmosferę pracy
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż,
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów,

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny,

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Investment wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko

Starszy Specjalista ds. Zakupów

Zakres obowiązków

  • Aktywne poszukiwanie nowych dostawców materiałów i towarów budowlanych,
  • Współpraca z dostawcami materiałów i towarów - budowanie długotrwałych relacji,
  • Negocjacje cenowe z dostawcami i analiza ofert cenowych,
  • Aktualizacja cenników dla wycen,
  • Planowanie, koordynowanie i kontrola procesu zakupowego - zapewnienie ciągłości dostaw,
  • Analizowanie i zbieranie informacji o rynku,
  • Optymalizacja kosztów zakupów materiałów,
  • Współpraca z przewoźnikami,
  • Współpraca z Działem Promocji Produktu,

Wymagania

  • Doświadczenie w obszarze zakupów,
  • Wyższe wykształcenie,
  • Wysokie umiejętności negocjacyjne i komunikacyjne,
  • Umiejętność samodzielnego szukania rozwiązań,
  • Zdolność do szybkiego podejmowania decyzji,
  • Doświadczenie analityczne,
  • Umiejętność korzystania z EXCELa,
  • Wyjazdy służbowe kilka razy w miesiącu,
  • Prawo jazdy kat: B,

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, lub umowę B2B
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Budowanie doskonałych relacji z Klientem,
  • Kompleksowa obsługa klienta telefoniczna oraz za pomocą narzędzi elektronicznych,
  • Prezentowanie Klientom oraz potencjalnym Klientom usług spółki,
  • Przygotowanie ofert i wycen dla klientów zainteresowanych usługami spółki,
  • Kompletowanie dokumentacji od klientów do rozpoczęcia prac projektowych,
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Współpraca z działami projektowymi, realizacji oraz logistyki,
  • Nadzór nad terminarzem spotkań z Klientami,
  • Praca w dedykowanym systemie CRM, wprowadzanie klientów, potencjalnych klientów, aktualizacja statusów itd.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe lub studenci IV,V roku,
  • Mile widziane wykształcenie kierunkowe w wykańczaniu wnętrz,
  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta minimum 1 rok,
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista,
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu,
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office,
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań,
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie;

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie,
  • Kontrakt B2B lub umowa o pracę,
  • Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w obsłudze klienta oraz w procesie projektowania wnętrz,
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy,
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System,
  • Przyjazną atmosferę pracy,

Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV poprzez przycisk APLIKUJ

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych oraz na przekazanie moich danych osobowych do firm redNet Property Group, rednet 24, redNet Dom, Integrum Management, tabelaofert.pl, w celu wykorzystania w okresie do 6 miesięcy, do rekrutacji na inne stanowiska. Przyjmuję do wiadomości, iż przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.


 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Asystentka Projektanta Wnętrz
Miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi klientami, pierwszy kontakt z klientem, aktywne uczestnictwo w spotkaniach,
  • Przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur, ofert wykończeniowych,

Samodzielne tworzenie opracowań technicznych 2D i zestawień materiałowych

  • Obsługa biurowa, administracyjna

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w przygotowywaniu projektów technicznych 2D

 Znajomość branży, materiałów wykończeniowych i zagadnień technicznych

  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz mile widziany CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,

  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów

 Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,

  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj
Projektant/ka wnętrz Warszawa

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.
Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

Specjalista ds. obsługi klienta

Miejsce pracy: Cała Polska (praca zdalna)

Zakres obowiązków:

  • Kompleksowa obsługa klienta – za pośrednictwem telefonu oraz online
  • Sporządzanie raportów i statystyk
  • Budowanie profesjonalnej relacji z klientami
  • Informowanie o dostępnych w sprzedaży usługach
  • Przyjmowanie reklamacji klientów i przekazywanie ich do odpowiedniego działu w firmie
  • Analizowanie oczekiwań klientów i podejmowanie działań, mających na celu wzrost ich satysfakcji
  • Sporządzanie ofert
  • Komunikacja z innymi działami firmy
  • Wprowadzanie i aktualizacja danych w systemie CRM firmy

 

Wymagania:

  • Doświadczenie na stanowisku związanym z obsługą klienta
  • Bardzo dobre umiejętności komunikacji interpersonalnej oraz wysoka kultura osobista
  • Umiejętność organizacji pracy pod presją czasu
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Znajomość w praktyce pakietu MS Office
  • Dokładność, rzetelność i zaangażowanie w realizację zadań
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie mile widziana

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Ciekawe doświadczenie zawodowe
  • Możliwość rozwoju zawodowego w ramach struktur firmy
  • Rozwój kompetencji osobistych oraz wiedzy z zakresu aranżacji i wykończenia wnętrz
  • Dofinansowanie do opieki medycznej oraz karty Multisport – Benefit System
  • Przyjazną atmosferę pracy

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 1000)”.

Informujemy, że Administratorem danych jest redNet Dom spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

Aplikuj

 

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna (Poznań lub Warszawa)

 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Specjalista/Manager ds. Zakupów

miejsce: Warszawa

Zakres obowiązków:

  • Współpraca z dostawcami spółki,
  • Optymalizacja kosztów zamówień,
  • Przygotowanie cenników materiałów budowlanych, dekoracyjnych, doposażenia,
  • Aktywne poszukiwanie nowych dostawców,
  • Zarządzanie dostawami materiałów,
  • Współpraca z działem zamówień, wycen oraz działem sprzedaży,
  • Opracowywanie i przygotowanie materiałów informacyjnych o zamawianych produktów dla działu sprzedaży,
  • Analizowanie rynku materiałów budowlanych i wykończeniowych;

Wymagania:

  • Wyższe wykształcenie,
  • Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata,
  • Mile widziane doświadczenie w branży budowalnej, wykończeniowej, aranżacji wnętrz;
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów MS OFFICE
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
Aplikuj

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi klientami, pierwszy kontakt z klientem, aktywne uczestnictwo
w spotkaniach,
• Pomoc przy tworzeniu projektów aranżacji wnętrz, przygotowywanie ofert wykończeniowych,
wykonywanie rysunków 2D,
• Prace biurowe związane z aktualizacja materiałów wykończeniowych dostępnych
w biurach sprzedaży

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
• Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.


Zainteresowane osoby zapraszamy do wysyłania CV na maila: info@rednetdom.com
Do aplikacji prosimy dołączyć klauzulę:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firm: INTEGRUM MANAGEMENT Sp. z o.o., redNet
Property Group Sp. z o.o., redNet 24 sp. z o.o., redNet Dom Sp. z o.o., Tabelaofert.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Dywizjonu 303 nr 129b w celu
przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź.
zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.
Informujemy, że skontaktujemy się tylko
z wybranymi kandydatami.

Wrocław
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group, która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz
Miejsce pracy: Wrocław

Zakres obowiązków:

• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań, domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów

Wymagania:

• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B


Oferujemy:

• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej



Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny)

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Projektant/ka wnętrz  

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:
• Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż
produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,
domów i biur,
• Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń
mieszkalnych oraz biurowych,
• Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:
• Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
• Doświadczenie w sprzedaży usług,
• Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
• Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
• Prawo jazdy kat. B – mile widziane.

 

Oferujemy:
• Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
• Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
• Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
• Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
• Dofinansowanie pakietu socjalnego: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Wrocław

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania,

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat.B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut,

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Kielce
Aplikuj

Specjalista ds. wycen

Lokalizacja: Kielce

 

Zakres obowiązków:

  1. wykonywanie wycen projektów wnętrz,
  2. współpraca z działem logistyki w zakresie warunków zakupu,
  3. współpraca z wykonawcami,
  4. umiejętność weryfikacji ofert,
  5. znajomość rynku branży robót wykończeniowych
  6. znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 Wymagania:

  1. ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  2. doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie oraz wykonywania projektów wnętrz,
  3. dobra znajomość Excel, AutoCad,
  4. język angielski w stopniu komunikatywnym

Oferujemy:

  1. pracę w młodym i ambitnym zespole,
  2. szkolenia,
  3. możliwość rozwoju.

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: anna.piwowarczyk@rednetdom.pl

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

 

Aplikuj

 

Specjalista ds. wycen

Lokalizacja: Kielce / Warszawa

Zakres obowiązków:

  • wykonywanie wycen projektów wnętrz,
  • współpraca z działem logistyki w zakresie warunków zakupu,
  • współpraca z wykonawcami,
  • umiejętność weryfikacji ofert,
  • znajomość rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie oraz wykonywania projektów wnętrz,
  • dobra znajomość Excel, AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym

Oferujemy:

  • pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.
Poznań
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce: Poznań

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,
Aplikuj

 

 

Obecnie firma poszukuje

kandydat/ki na stanowisko:

Projektant/ka wnętrz

miejsce pracy: Poznań

 

Zakres obowiązków:

  • Budowanie relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami, w szczególności poprzez aktywną sprzedaż

produktu jakim jest wykończenie wnętrz oraz przygotowywanie projektów aranżacyjnych mieszkań,

domów i biur,

  • Samodzielne tworzenie projektów dla klientów jak również wizualizacji do wybranych pomieszczeń

mieszkalnych oraz biurowych,

  • Samodzielne projektowanie apartamentów pokazowych dla deweloperów.

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe w kierunkach: architektura wnętrz, architektura, budownictwo,
  • Doświadczenie w sprzedaży usług,
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych,
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość programu AutoCAD oraz CadDecor,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym.
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny.

 

Oferujemy:

  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku,
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego,
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów,
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub własnej działalności gospodarczej,
  • Pakiet socjalny: opieka medyczna, karta Multi Sport.

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:  Pomorze Zachodnie

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny).

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Regionalny Kierownik Sprzedaży - Polska Północna

Miejsce pracy: Polska Północna Poznań 

Zakres obowiązków:

 

  • Aktywne pozyskiwanie i obsługa deweloperów w obszarze wykończenia wnętrz pod klucz
  • Negocjowanie umów handlowych
  • Pozyskiwanie nowych rynków do obsługi
  • Przygotowywanie ofert, prezentacji i prowadzenie rozmów handlowych
  • Budowanie oraz utrzymywanie długotrwałych relacji z Klientami
  • Realizację wyznaczonych celów sprzedażowych
  • Realizacja i nadzór nad rozliczeniami z deweloperami
  • Monitorowanie i analizowanie rynku oraz działań konkurencji
  • Prowadzenie samodzielnych projektów marketingowych na potrzeby pozyskanych deweloperów
  • Uczestnictwo w akcjach i działaniach marketingowych spółki np. targi, eventy
  • Nadzór nad obsługą posprzedażową klientów indywidualnych pozyskanych z rynku deweloperskiego

 

Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe
  • Umiejętność prowadzenia rozmów handlowych i negocjowania umów
  • Gotowość do podroży/wyjazdów służbowych
  • Umiejętność łączenia wielu zadań, asertywność
  • Umiejętność pracy w zespole,
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B – warunek konieczny
  • Gotowość do pracy w terenie

 

Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie stałe oraz prowizyjne
  • Pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku
  • Szkolenia, możliwość rozwoju zawodowego
  • Przyjazną atmosferę pracy w młodym i ambitnym zespole profesjonalistów
  • Atrakcyjne warunki zatrudnienia na umowę o pracę lub B2B
  • Samochód służbowy oraz pozostałe niezbędne narzędzia pracy

 

 

Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

 

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót Wykończeniowych

miejsce:

 

Opis stanowiska pracy

  • Koordynowanie prac remontowo – budowlanych,
  • Nadzorowanie prac podwykonawców w celu zagwarantowania  pełnej zgodności z zakresem, budżetem, harmonogramem oraz  wytycznymi jakościowymi projektu aranżacji wnętrz,
  • Rozwiązywanie problemów technicznych na budowie/projekcie,
  • Weryfikowanie kosztorysów i zastosowanych rozwiązań,
  • Uczestniczenie w odbiorach, monitorowanie kosztów i dokonywanie rozliczeń końcowych realizowanych prac,
  • Nadzór nad przeglądem oraz usuwaniem wad i usterek.

 

Wymagania:

  • Umiejętność kierowania zespołem ludzi, samodzielność w podejmowaniu decyzji, zaangażowanie, zdolności organizacyjne,
  • Wykształcenie wyższe techniczne

(ukończone studia budowlane lub student ostatniego roku ),

  • Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym będzie dodatkowym atutem,
  • Znajomość programów MS Office, AutoCad,
  • Prawo jazdy kat. B,
  • Uprawnienia techniczne - elektryczne D i E – jako atut dodatkowy,
  • Uprawnienia budowlane w specjalności konstrukcyjno-budowlane – jako atut dodatkowy.

 

 Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Atrakcyjne wynagrodzenie,
  • Dofinansowanie kursów i szkoleń,
  • Możliwość rozwoju zawodowego,

 

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetdom.pl

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

miejsce: Poznań

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Gdańsk
Aplikuj

Firma redNet Dom wchodzi w skład redNet Property Group która zadebiutowała w kwietniu 2001 roku. Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie wykończenia i doposażenia wnętrz. Zakres naszych usług obejmuje obszar całej Polski.

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko:

Koordynatora Robót

miejsce: Gdańsk

Zakres obowiązków:

 

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami,
  • kontraktowanie materiałów i usług,
  • wykonywanie wycen,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych,
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie,
  • prawo jazdy kat. B,
  • Znajomość programów Windows , AutoCad,
  • język angielski w stopniu komunikatywnym,
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o złożenie aplikacji (CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny) poprzez przesłanie na adres: robert.stawecki@rednetproperty.com

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Koszalin
Aplikuj

Obecnie firma poszukuje kandydata na stanowisko :

Koordynatora Robót

Miejsce: Koszalin

Zakres obowiązków:

  • koordynacja dostaw i pracy wykonawców ,
  • kontakt z dostawcami i wykonawcami ,
  • kontraktowanie materiałów i usług ,
  • wykonywanie wycen ,
  • umiejętność weryfikacji ofert i podejmowania decyzji,
  • znajomość lokalnego rynku branży robót wykończeniowych
  • znajomość materiałów wykończeniowych i technologii ich wykonywania

 

Wymagania:

  • ukończone studia budownictwa lub student ostatniego roku ,
  • doświadczenie w zakresie robót wykończeniowych w budownictwie ,
  • prawo jazdy kat.B
  • Znajomość programów Windows , AutoCad
  • język angielski w stopniu komunikatywnym
  • Uprawnienia budowlane – dodatkowy atut

 

 Oferujemy:

  • stałą pracę w młodym i ambitnym zespole,
  • atrakcyjne warunki wynagrodzenia,
  • szkolenia,
  • możliwość rozwoju.

Do aplikacji prosimy dopisać klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy, niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz.U. Nr 133 poz. 883)".

Kontakt, Polityka Prywatności, 2022 © rednetdom.pl. All Rights Reserved.